Clicky

Proyecto Inestable

Proyecto Inestable sala polivalente situada en la ciudad de Valencia, donde se programan actividades culturales (teatro

Funcionando como de costumbre

15/10/2022

🦄 CICLE FAMILIAR 🦄

📹💛 Les companyes d’Estudi Zero Teatre ens conviden a descobrir en família el seu món oníric a ‘Colors’.

✨ Demà, diumenge 16 d’octubre, dues sessions: 12h i 18h.

🎟 Entrades i info a la nostra web.

Estudi Zero Teatre
Teatre Sans

13/10/2022

✨ CICLE FORASTERES ✨

📹💛 La companyia Utopian Getxo ens anima a conèixer la seua peça ‘Yo... en un banco verde’. Una obra que reflexiona sobre el pas del temps.

📌 Divendres 14 i dissabte 15 d’octubre a Espai Inestable.
🎟 Info i entrades en la nostra web: https://bit.ly/3ytSYLb

👯‍♀️🌾 Residència Migrats Dansa 2022 i Graners de creació!✨ Tenim en sala a Núria Crespo i Bernat Sanjuan, desenvolupant ...
13/10/2022

👯‍♀️🌾 Residència Migrats Dansa 2022 i Graners de creació!

✨ Tenim en sala a Núria Crespo i Bernat Sanjuan, desenvolupant la seua residència artística amb el projecte 'Al cim, un cos penjant', el qual s'estrenarà dins del nostre festival Migrats Dansa 22, el pròxim mes de novembre. Quedeu atentes!!

Graners de Creació

12/10/2022

👧🦄 CICLE FAMILIAR 🦄🧒

🎨 Aquest diumenge, 16 d'octubre, continuem el nostre Cicle Familiar amb 'Colors', de la companyia mallorquina Estudi Zero Teatre.

✨ Un viatge oníric per a tota la família en homenatge al Llibre de les Meravelles.

📌 DUES SESSIONS: Espai Inestable, 12h i 18h.
🎟 Entrades a 6 euros. Disponibles a: https://bit.ly/3EAwn3b

Estudi Zero Teatre

🤝🌾🌍 Hui hem tingut el plaer de reunir-nos amb Carla Vallés, del Festival Off de Santiago per a abordar possibles connexi...
10/10/2022

🤝🌾🌍 Hui hem tingut el plaer de reunir-nos amb Carla Vallés, del Festival Off de Santiago per a abordar possibles connexions internacionals amb Graners de creació.

Santiago Off
Graners de Creació
Jacobo Pallarés

👧🦄 CICLE FAMILIAR 🦄🧒 🐟 HUI, diumenge 9 d'octubre, presentem 'La vida de los salmones' de la companyia Karlik Danza Teatr...
09/10/2022

👧🦄 CICLE FAMILIAR 🦄🧒

🐟 HUI, diumenge 9 d'octubre, presentem 'La vida de los salmones' de la companyia Karlik Danza Teatro, una obra de la dramaturga Itziar Pascual, premi SGAE Teatre per a la Infància, recentment guardonada amb el Premi Nacional d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2019.

✨ Aquesta peça concilia la dansa contemporània, la plàstica, la música i la paraula, en un espectacle que parla de les relacions entre nens i adults, la força de la cura i la funció que les cançons d’infants i els contes tenen per a curar l'ànima.

📌 Espai Inestable, 12h i 18h.
🎟 Entrades a 6 euros. Disponibles a: https://bit.ly/3V6IR8y

07/10/2022

✨ CICLE FORASTERES ✨

📹 💛 Raffaella Crapio, codirectora de la companyia Los Escultores del Aire / Physical Theater, ens convida a descobrir la seua peça 'A skin poem for a cosy house', la qual estarà a Espai Inestable hui i demà (7 i 8 d'octubre).

🎭 'A skin poem for a cosy house' és el retrat d'una ruptura i el dolor de conviure amb el record. Passat i present s'entrecreuen per a mostrar-nos el dia a dia d'una parella i el trànsit emocional d'un dol, amb una peça que uneix teatre i dansa.

📌 Divendres 7 a les 20h i dissabte 8 a les 19h, Espai Inestable
🎟 https://bit.ly/3ydliBl

05/10/2022

✨ CICLE FORASTERES ✨

📹 💛 L'equip de la companyia xilena Teatro del Terror estarà amb nosaltres hui i demà (5 i 6 d'octubre a les 20h) amb 'Artificial'.

🎭 "Una peça que s'exhibeix mitjançant un sistema conegut com a teatre silenciós; una manera narrativa que empra tecnologia sense fil a través d'auriculars i transmissors, i que permet generar una interfície entre l'espai escènic i les espectadores".

📌 Dimecres 5 i dijous 6 d'octubre, 20h.
🎟 Tota la info i entrades: https://bit.ly/3V2h0X2

05/10/2022🦄 Comencem octubre encetant el nostre Cicle de programació Familiar! Quatre espectacles per a públic familiar de companyies de fora, amb propostes magnífiques des de diferents disciplines.

🐟 Diumenge 9 d'octubre, Karlik Danza Teatroamb 'La vida de los salmones' de la dramaturga Itziar Pascual, premi SGAE Teatre per a la Infància, recentment guardonada amb el Premi Nacional d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2019. Una peça que concilia la dansa contemporània, la plàstica, la música i la paraula, en un espectacle que parla de les relacions entre nens i adults, la força de la cura i la funció que les cançons d’infants i els contes tenen per a curar l'ànima.

🎨 Diumenge 16 d'octubre, 'Colors', un espectacle oníric, un homenatge al Llibre de les Meravelles, de la companyia mallorquina Estudi Zero Teatre Teatre Sans.

🎈27 i 28 de desembre, 'Burbujas de papel' de Múcab Dans, una proposta visual i plàstica amb dansa i música en directe, que juga des de la imaginació del nen/a, i de l'adult, transportant-lo a un espai on tot és possible.

👶 29 i 30 de desembre, 'Aupapá' de Zig Zag Danza, un espectacle sense text per a bebés de 0 a 3 anys, un treball dels sentits on la llum, els sons, els gestos i el moviment creen una atmosfera plaent, un reducte d'observació tranquil·la a un temps fora del ritme quotidià.

📌 Espai Inestable, 12h i 18h.
🎟 Entrades a 6 euros. Disponibles a la nostra web: www.espacioinestable.com

04/10/2022✨ Aquest cap de setmana arriba des de Xile 'Artificial' de Teatro del Terror, amb la participació de la creadora valenciana Nuria del Real.

🎭 Una peça que s'exhibeix mitjançant un sistema conegut com a teatre silenciós; una manera narrativa que empra tecnologia sense fil a través d'auriculars i transmissors, i que permet generar una interfície entre l'espai escènic i les espectadores.

📌 5 i 6 d'octubre, Espai Inestable
🎟 https://bit.ly/3V2h0X2

30/09/2022

✨ CICLE FORASTERES ✨

'AR(L)MAS' arriba aquest cap de setmana a Espai Inestable des de Santander, de la mà de la companyia Café de Las Artes Teatro.

🎭 "L'obra es desenvolupa en tres actes, cadascun dibuixant un punt de vista sobre la història. L'acte I conta, a través del teatre físic i d'una il·luminació cinematogràfica, el desacord i la soledat de les ciutats. L'acte II, amb un treball de text molt pròxim al públic, esbossa la possibilitat d'una trobada, d'un moment de màgia, de pau. L'acte III canta, a través d'una posada en escena entre concert i monòleg, com, tal vegada, podrien ser una sola i única cosa".

📌 Dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre, 19h.

🎟 Tota la info i entrades: https://bit.ly/3RmZqdi

29/09/2022

✨ CICLE FORASTERES ✨

📹 💛 Alicia Trueba i Cristian Londoño, de la companyia Café de Las Artes Teatro, estaran amb nosaltres aquest cap de setmana presentant Ar(l)mas.

🎭 "Tres cossos caminen, caminen com a instruments de jazz. La ciutat és misteriosa, té carrers que s'entrellacen, línies i corbes que dibuixen un mapa. En aquest laberint, qui camina és el rei, ell coneix els secrets del mapa que s'amaguen en els racons i els subterranis".

📌 Dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre, 19h.

🎟 Tota la info i entrades: https://bit.ly/3RmZqdi

Seguim acollint programació de  ☄️☄️NOCHE CAÑÓN de  La peça 'Noche Cañón' de la companyia Societat Doctor Alonso se subm...
26/09/2022

Seguim acollint programació de ☄️☄️

NOCHE CAÑÓN de

La peça 'Noche Cañón' de la companyia Societat Doctor Alonso se submergeix en l'estand up comedy amb la monologuista Sofía Asencio.

☄️Dimecres 28 i dijous 29, 20h, a la nostra sala!

🎟 Info i entrades a la nostra web (enllaç en BIO)

✨ Ahir la companyia valenciana de circ  va estrenar a la nostra sala LLUM, dins de la programació Boscos del festival .☄...
23/09/2022

✨ Ahir la companyia valenciana de circ va estrenar a la nostra sala LLUM, dins de la programació Boscos del festival .

☄️ Amb una proposta escenogràfica particular i un to tragicòmic, Llum explora, a través del circ, la dansa i el teatre, les relacions interpersonals de tres personatges en un entorn laboralment exigent i emocionalment difícil, però sempre ple d’oportunitats.

⭐️ Una peça bonica i intimista que no deixa al públic indiferent. Fins a diumenge a Espai Inestable.

🎪 Continuem amb la nostra aposta pel circ!

🎟 Entrades a la nostra web.

✨El dimecres 28 i el dijous 29 de setembre, tindrem a la sala NOCHE CAÑÓN de Societat Doctor Alonso🎭Una obra que interac...
23/09/2022

✨El dimecres 28 i el dijous 29 de setembre, tindrem a la sala NOCHE CAÑÓN de Societat Doctor Alonso

🎭Una obra que interactua directament amb el públic i en la qual es desplacen els límits de les formes arquetípiques de l'humor i la malafoia treballant els ritmes, els silencis, les paradoxes, els contrasentits, la sobreactuació i la fraseologia.

👉 Dins de la programació del festival Russafa Escènica

🎟 https://bit.ly/3xOuawV

PROGRAMACIÓ BOSCOS 🌳

La peça 'Noche Cañón' de la companyia Societat Doctor Alonso se submergeix en l'estand up comedy amb la monologuista Sofía Asencio.

🗓️ Quan? 28 de setembre a las 20h
📍 On? Proyecto Inestable
🎟️ Entrades anticipades 🔗 https://russafaescenica.servientradas.com/espectaculo/59/b09-noche-canon.html

22/09/2022

🎭 Teatro de lo inestable *25 anys de companyia*

✨ Ahir vam tindre el plaer d'actuar amb 'La disbauxa dels Pedacets' a Bellreguard.

🎂 Encetem així una temporada d'aniversari!

👉 L’Ajuntament de Bellreguard, després de recuperar en els anys 70 el caràcter popular de
les seues festes majors, va decidir incloure la
figura d'Els Pedacets en la desfilada de l’inici
de les Festes del Poble. Una tradició que data documentada de primeries del segle XX.

Els Pedacets és una figura tradicional que respon a la necessitat d’impulsar la protecció, fomentar la recuperació i posar en valor el patrimoni històric i cultural del poble de Bellreguard. La proposta escènica està creada per Teatro de lo inestable i es representada anualment la Vespra de les Festes del Poble.

Ajuntament de Bellreguard ⭐️

🖋 Nova crítica en Red Escénica.📰 El periodista i crític José Vicente Peiró va vindre a Inestable a l’estrena de ‘Pa i Ci...
21/09/2022

🖋 Nova crítica en Red Escénica.

📰 El periodista i crític José Vicente Peiró va vindre a Inestable a l’estrena de ‘Pa i Circ’ de la companyia valenciana Arritmados.

🌾 Un projecte desenvolupat en el marc de residències artístiques de circ de Graners de Creació

✨👉🏼 La compañía de circo Arritmados cumple doce años desde que empezó con circo de calle. Doce años arriesgando en sus números circenses hasta el punto de que la sorpresa se ha convertido en uno de sus mejores valores: el riesgo de hacer algo diferente.

✨👉🏼 Hoy publicamos la última reseña de José Vicente Peiró. sobre el nuevo montaje de la compañía: 'Pa i circ', donde lo satírico y lo cómico tienen una mayor presencia hasta el punto de ser los cimientos de su tono.

✍🏼 "Lo más loable es la valentía, el riesgo y la búsqueda de innovación de Arritmados. La ejecución vertiginosa y osada en el trapecio de Julia Martínez tiene singularidad al darle ella la espalda al público continuamente durante la ejecución. Demuestra que la compañía va más allá de los clichés de la disciplina. Artistas de circo pero ante todo artistas que desean comunicar y no solo entretener."

📍🎭 Proyecto Inestable
🔗 Accede al artículo completo en https://cutt.ly/jVlc8YT
📸 Fotografía de Maria Sainz Arandia e Iván Navarro.

20/09/2022

♥️ Residències 2+2 de circ amb BenAmil

🤩 Estem contentes d'acollir un altre any part de la programació del festival Russafa Escènica ⭐️ L'estrena absoluta de L...
20/09/2022

🤩 Estem contentes d'acollir un altre any part de la programació del festival Russafa Escènica

⭐️ L'estrena absoluta de LLUM, la nova creació de la companyia de circ valenciana , del 22 al 25 de setembre a les 20:30h.

🥦 La preestrena de NOCHE CAÑÓN de Societat Doctor Alonso, el 28 i 29 de setembre a les 20:00h.

👉 Trobareu tota la informació a la nostra web: https://bit.ly/3RXnq83

16/09/2022

📹 Vos compartim el vídeo que ens han fet des de Avetid , l'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià, amb motiu de l'acte d'Inici de Temporada 22/23.

Un petit tastet dels primers espectacles que acollirem a la nostra sala, com Café de las Artes Teatro, Patrícia Pardo o Rosa Romero, que encetaran la nostra temporada junt a altres companyies i projectes com Karlik Danza Teatro o Caterva Teatre entre d'altres.

🕺 Regala dansa
🎙 Regala música
🎪 Regala circ
🎭 REGALA TEATRE

🥖🎪 En una hora Arritmados estrenarà a la nostra sala la seua última creació: 'Pa i Circ'. Un projecte desenvolupat en la...
15/09/2022
Circo político para profundizar en la explotación de nuestros días

🥖🎪 En una hora Arritmados estrenarà a la nostra sala la seua última creació: 'Pa i Circ'. Un projecte desenvolupat en la seua residència artística de Graners de Creació

📰 Vos deixem el magnífic reportatge que ha publicat hui Culturplaza sobre l'estrena i la companyia.

👉Vos esperem fins al diumenge amb 'Pa i Circ'

🎟Podeu aconseguir les entrades a la nostra web.

La compañía Arritmados estrena 'Pa i circ' en Espacio Inestable

📸 Últim àlbum de la IV edició de Migrats Circ. Un passeig per 'Gritando sin hacer nucho ruido' del nostre estimat Ignaci...
14/09/2022

📸 Últim àlbum de la IV edició de Migrats Circ. Un passeig per 'Gritando sin hacer nucho ruido' del nostre estimat Ignacio Herrero, CIE YIFAN, de la mà de PAU GAYA.

Gràcies Pau per aquestes fotos tan boniques!

13/09/2022
🎪 Àlbum del preciós segon bloc de companyies de la IV edició de Migrats Circ, amb ‘Mi ala’ de  , ‘Vespra’ d’Àngel Sánche...
12/09/2022

🎪 Àlbum del preciós segon bloc de companyies de la IV edició de Migrats Circ, amb ‘Mi ala’ de , ‘Vespra’ d’Àngel Sánchez i ‘Sin ataduras’ de .clara

📸 PAU GAYA

✨Acollim l'estrena de 'Pa i Circ', la nova creació de la companyia de circ valenciana Arritmados, del 15 al 18 de setemb...
12/09/2022

✨Acollim l'estrena de 'Pa i Circ', la nova creació de la companyia de circ valenciana Arritmados, del 15 al 18 de setembre.

🌾El projecte s'ha desenvolupat dins de la residència de Graners de Creació i el 17 de setembre, després de la funció, tindrem l'oportunitat de xarrar amb la companyia sobre el procés de creació.

A continuació teniu tota la informació:

🎋Conversa, col·loqui, amb Arritmados el dissabte 17 Proyecto Inestable a les 19 h.

📍La mediació serà després de gaudir de la seva nova peça Pa i circ.

🟠 Els assistents podran reflexionar i compartir amb la companyia sobre l'obra, el circ, el teatre…

🟠 No us el perdeu: pa, circ i xerrada.

🎟Compra la teva entrada 👉 https://bit.ly/3rvtzd1

📧També ens pots escriure a: [email protected]

Elisa M. Matallín Laura Pastor Psicopedagoga

GVA Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC

Aquesta vesprada hem tancat la IV edició de Migrats Circ, el nostre cicle d’Arts de carrer amb el qual donem la benvingu...
11/09/2022

Aquesta vesprada hem tancat la IV edició de Migrats Circ, el nostre cicle d’Arts de carrer amb el qual donem la benvinguda a la nova temporada d’Espai Inestable.

Moltes gràcies a totes les companyies que ens han acompanyat aquesta setmana, mitjans de comunicació, autoritats intitucionals de la Cultura i, sobretot i també, a totes les veïnes i veïns que heu vingut com a públic, al voltant de 1000 persones.

GRÀCIES!!

I llarga vida al circ 🎪♥️


📸 Vos compartim instantànies del segon bloc d'espectacles de la IV edició de Migrats Circ.💜 Amb 'Quatre parets i un sost...
09/09/2022

📸 Vos compartim instantànies del segon bloc d'espectacles de la IV edició de Migrats Circ.

💜 Amb 'Quatre parets i un sostre' de CIA Sputniks, 'Sin medidas' de Novo Circo (Jano Costas) i 'Tulipas' de CIA Decopivolta.

🎪 Seguim fins al diumenge. Totes les vesprades a les 19h, a la plaça de Nàpols i Sicília.

📸 PAU GAYA

👏 GRÀCIES A TOTES PER PLENAR LA PLAÇA DE GOM A GOM!🎪 IV edició de Migrats Circ! Recordeu que estem fins al diumenge, tot...
09/09/2022

👏 GRÀCIES A TOTES PER PLENAR LA PLAÇA DE GOM A GOM!

🎪 IV edició de Migrats Circ!
Recordeu que estem fins al diumenge, totes les vesprades a les 19h.

Podeu consultar el programa a la nostra web: www.espacioinestable.com

Les mostres dels projectes que han desenvolupat  i  ( .clara ) en les residències (2+2) 2 de circ han sigut precioses. E...
08/09/2022

Les mostres dels projectes que han desenvolupat i ( .clara ) en les residències (2+2) 2 de circ han sigut precioses.

Enhorabona i gràcies per compartir-ho amb nosaltres. Gràcies també a per fer possible aquesta màgia a la serra d’Enguera.

Demà i dissabte podreu veure ‘Mi ala’ i ‘Sin ataduras’ en Migrats Circ!!

Vos esperem!

📝 Maria Colomer ens conta a Red Escénica com vam inaugurar ahir la IV edició de Migrats Circ, amb OYUN de Federico Menin...
07/09/2022

📝 Maria Colomer ens conta a Red Escénica com vam inaugurar ahir la IV edició de Migrats Circ, amb OYUN de Federico Menini

🟣🟡 Ayer comenzó la cuarta edición de Migrats Circ, un ciclo centrado en las Artes de la Calle y organizado por Proyecto Inestable en Plaza Nàpols i Sicilia.

🟣🟡 Un espacio para que, artistas que han tenido que migrar, puedan desarrollar su formación y su proceso creativo.

🟣🟡 María Colomer nos acompañará hasta el domingo, con las reseñas de la programación de este ciclo.

🎭 Federico Menini inauguró la programación con 'Oyun', una pieza construida muy poco a poco, con la sutileza que da la mirada en el detalle y la delicadeza que le proporciona el tiempo de elaboración.

💬 "Fedito comparte con el público su manera de hacer y de relacionarse con sus objetos con amabilidad y sencillez, hace que parezca fácil hacer malabares, apuntar y atinar, mantener el equilibrio. Nos invita a jugar con él."

🟣🟡 Accede al artículo completo en https://my.mtr.cool/txewszsghx
📸 Fotografía de Pau Gaya.

✨ Ahir va ser un gran dia per a nosaltres ✨🎪 Vam encetar la nostra vintena temporada amb la inauguració de Migrats Circ,...
07/09/2022

✨ Ahir va ser un gran dia per a nosaltres ✨

🎪 Vam encetar la nostra vintena temporada amb la inauguració de Migrats Circ, un cicle d'arts al carrer que ens ofereix l'oportunitat de donar la benvinguda al "nou curs" amb la companyia de les veïnes i veïns de Ciutat Vella.

💛 Moltes gràcies, Federico Menini, per la teua delicadesa i el teu amor pel circ més pur. Fou un plaer començar amb la teua peça OYUN, paraula que significa en turc 'joc'.

Així que juguem! Juguem totes juntes aquesta nova temporada que per a nosaltres és molt especial 🎂

Vos esperem al llarg d'aquesta setmana, al carrer, a la plaça de Nàpols i Sicília a les 19h.

📸 PAU GAYA

Gràcies, A Escena Valencia ♥️Vos esperem aquesta vesprada a les 19h, a la plaça de Nàpols i Sicília!🎪IV MIGRATS CIRC🎪
06/09/2022
Espai Inestable inaugura su temporada 22-23 con una apuesta férrea por el circo y el ciclo "Migrats Circ IV"

Gràcies, A Escena Valencia ♥️

Vos esperem aquesta vesprada a les 19h, a la plaça de Nàpols i Sicília!

🎪IV MIGRATS CIRC🎪

Espai Inestable inaugura su programación para la temporada 2022-2023 con la cuarta edición de Migrats Circ, el ciclo anual y gratuito de circo y de artes escénicas de calle dedicado a toda la familia que tomará la plaza Nápoles y Sicilia como escenario, del 6 al 11 de septiembre.

Dirección

Calle Aparisi Y Guijarro 7
Valencia
46003

Horario de Apertura

Jueves 19:30 - 20:00
Viernes 19:30 - 20:00
Sábado 19:30 - 20:00
Domingo 19:30 - 20:00

Teléfono

+34963919550

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Proyecto Inestable publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato La Empresa

Enviar un mensaje a Proyecto Inestable:

Videos

Artes Y Entretenimiento cercanos


Otros Teatros en Valencia

Mostrar Todas

Comentarios

gracias, ayer fui con mi hija y llegué tarde ... sin embargo, además de un técnico que no era ... todos fueron muy amables y nos permitieron venir hoy y vimos una actuación maravillosa......gracias a todos
Quien sea empresa o persona interesada en la producción de esta comedia para España, pongase en contacto con [email protected] o entre en el siguiente enlacehttps://www.facebook.com/groups/958078837
Este verano ven a Campello (Alicante) a hacer teatro con la siempre magnífica Susana Alcantud (profesora de l´Ecole Philippe Gaulier de París)
Mediante el placer de jugar hay una búsqueda de la propia ingenuidad de cada actor, apartándolo de los convencionalismos creados por los malos hábitos. Se trata de un trabajo que fortalece las bases del actor y le aporta herramientas para mejorar su creatividad y su presencia en escena.
x

Otros Teatros en Valencia (mostrar todas)

Máster en Teatro Aplicado-Web Avetid Teatre Talia de Valencia Teatre Escalante Teatre Rialto València Teatro Olympia de Valencia Cines Lys Valencia Las Libélulas Teatre Micalet Teatro La Estrella Teatro Flumen Sala Ultramar Fusionart Multiespacio Sala Russafa Teatro La Plazeta