Berliinin Särö-residenssi

Berliinin Särö-residenssi Särön ja sen yhteistyöjärjestöjen jäsenten, eli taide-, kirjallisuus-, journalismi- ja käännösalan toimijoiden työskentely- ja asuintila Berliinissä.
(2)

Residenssi on lopettanut toimintansa marraskuussa 2016. Särön uusi residenssi toimii Frankfurt an der Oderissa, Saksan ja Puolan rajalla: https://www.facebook.com/oderresidenssi/ http://sarolehti.net/o/ --- Tietoa toimintansa lopettaneesta Berliinin residenssistä: Berliinin Särö-residenssi tarjoaa suomalaisille kirjallisuuden, taiteen, journalismin ja tieteen parissa toimiville ihmisille mahdollisuuden työskennellä ja verkostoitua Saksan monikulttuurisessa pääkaupungissa. Residenssiin voivat hakea Särö ry:n ja yhteistyöjärjestöjen jäsenet. Residenssiasunto sijaitsee Weddingin kaupunginosassa, lähellä Osloer Strassen metroasemaa, osoitteessa Koloniestrasse 31e. Asunto koostuu yhdelle vieraalle tarkoitetusta "Länsihuoneesta" ja yhdelle tai kahdelle vieraalle tarkoitetuista "Itähuoneista". Molemmissa huoneiston osissa on parveke ja nettiyhteys. Vierailujaksot residenssissä ovat vähintään kahden viikon mittaisia. Asunnon käyttömaksuja voi tiedustella yhteistyöjärjestöltä. Mikäli et ole residenssin yhteistyöjärjestön jäsen, tervetuloa Särö ry:n jäseneksi! Hae jäsenyyttä osoitteessa http://www.sarolehti.net/jasen.php. Särön yhteistyöjärjestöt: - Särö ry - Osuuskunta Lilith - Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry - Porvoon Taideyhdistys - Suomen sarjakuvaseura ry - Keski-Suomen Kirjailijat ry - Helsingin kirjailijat ry - Tampereen Taiteilijaseura ry - Grafia ry - Finlands svenska författareföreningen - Suomen freelance-journalistit ry

Adresse

Koloniestrasse 31 E
Berlin
13359

Benachrichtigungen

Lassen Sie sich von uns eine E-Mail senden und seien Sie der erste der Neuigkeiten und Aktionen von Berliinin Särö-residenssi erfährt. Ihre E-Mail-Adresse wird nicht für andere Zwecke verwendet und Sie können sich jederzeit abmelden.

Service Kontaktieren

Nachricht an Berliinin Särö-residenssi senden:

Kunst & Unterhaltung in der Nähe