Knutseldozen.BE - Kleine Artiest

Knutseldozen.BE - Kleine Artiest Kleine Artiest: specialist knutselworkshops voor kinderen tijdens uw evenement, opendeur, verjaardag- of communiefeest. Knutseldozen.BE: kant-en-klare all-in knutseldozen zowel appart als in abonnement!
(4)

Wij zijn een startende ambitieuze onderneming met één missie: de creativiteit van kinderen stimuleren en hen plezier laten maken tijdens uw evenement, verjaardagen, communiefeesten of uw opendeur.

Werkend zoals gewoonlijk

09/09/2020

Beste klanten, we stoppen ermee. Wat begon als een leuke hobby is helaas niet meer te combineren met een druk gezinsleven. Maar niet getreurd tot het einde van de maand krijg je min 50% op de ganse webshop met de code “uitverkoop” veel shopplezier

Adres

Koksijde
8670

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Knutseldozen.BE - Kleine Artiest nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Knutseldozen.BE - Kleine Artiest:

Ons verhaal

Kleine Artiest & Knutseldozen.BE zijn ontstaan door onze eigen ervaring als ouders.

Sinds wij ouders geworden zijn van onze 3 (b)engelen kunnen wij er echt van genieten om samen met hen te knutselen.

Creativiteit geeft kinderen de handvaten die ze nodig hebben om problemen op te lossen. Het maakt ze vindingrijk en flexibel.

Wij merken dat veel ouders ook graag creatief bezig willen zijn met hun kinderen, maar het ontbreekt hen vaak aan inspiratie en de juiste materialen.

Kunst & Vermaak in de buurt


Andere Koksijde kunst & vermaak

Alles Zien

Comments

Zit al in elkaar en morgen mag ze hem versieren si en blij daze is !! Super merci !!
Supercool initiatief! Heel veel succes😄
Nu al een grote fan ! 😍 Uren plezier gaan we binnenkort beleven ! 🤹🎉🎨